Netflix and chill


Netflix and chill, új kifejezés volt számomra, nemrég tanultam kamaszoktól, hogy valójában mit jelent mostanában.

Na, beköszöntött a tél, befűtöttünk erősen, és kitaláltuk, hogy mozizni fogunk. Az első film a Király beszéde volt, az még a vincseszterről, de ezt már a friss, ropogós netflix előfizetésről. Bekészítettük neki a bodzaszörpöt, nekem a kávét, plusz sütikéket, gyümölcsöt.

A film igaz történeten alapul, egy XVIII. századi hercegnő története. Fény, pompa, rang, megaláztatás, kizsákmányolás, nők elleni erőszak, kilátástalanság. Nagyon kemény film, és nagyon plasztikusan bemutatja, hogy anyáink, még a jómódúak is, milyen tágas térben szívhatták a férjeik kegyetlenkedését.

Mesélte a néni, hogy a film nem nagyon messze játszódik, ami különös pikantériát adott az élménynek. Én itt folyton az angol múltat látom, a régi filmeken és a néni életén keresztül egyaránt, és élvezettel iszom minden cseppjét.

Amikor a hercegnő gyerekét elveszik, akkor bőgtem, nézem a nénit, hát ő is bőg, szépen vagyunk, állapítjuk meg és röhögünk nagyon. Pisiszünet, totyogunk a klotyóra, közben megállapítjuk, hogy ezután megérdemlünk majd egy kis vajas kalácsot, őszerinte ennél sokkal többet is.

Netflix and chill, tök rendben van…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.